skip to Main Content

Doneer!

Iedereen kan donateur van VOCZ worden. Met ieder bedrag, groot of klein, zijn wij erg blij. Het is het gebaar dat telt!
Donateurs ontvangen twee maal per jaar ons blad Veer & vacht met informatie over het reilen en zeilen van de opvang en wetenswaardigheden over vogels en hun leefwijzen.

U kunt heel makkelijk donateur worden. Maak een donatie over via deze pagina en vermeld of u donateur wilt worden of dat het een éénmalige gift betreft. In ieder geval, heel hartelijk dank!

Word vrijwilliger!

Wij zijn volledig afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. De medewerkers zorgen voor alles wat nodig is voor het dagelijkse reilen en zeilen van een dierenziekenhuis. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Bekijk hier ons filmpje om te kijken wat het werk inhoudt. En maak je geen zorgen, ervaring is niet nodig. Wij werken je uiteraard in!

Word sponsor!

Het Vogelopvangcentrum is tevens op zoek naar mensen, bedrijven, instellingen en fondsen die bereid zijn nieuwe projecten ten behoeve van de opvang te financieren. Bij deze projecten gaat het meestal om grotere aanpassingen, vervanging of vernieuwing van gebouwen en verblijven. Deze projecten kan de Vogelopvang helaas niet uit eigen middelen financieren.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met de beheerder Kirsten Visser.

Back To Top